Acasă Anchete Timișoara: Polițist, pe mână cu falsificatorii de monedă

Timișoara: Polițist, pe mână cu falsificatorii de monedă

DISTRIBUIȚI

 – 145451 – 28072016 – Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Timişoara, împreună cu lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş fac opt percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate, precum şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015, în judeţul Timiş s-a constituit un grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie a acestora, din cadrul grupului făcând parte agent de poliție român și mai mulţi cetăţeni sârbi.

falsificare de monedaDe asemenea, în perioada 2015 – 2016, la solicitarea agentului de poliţie, un  individ. a falsificat mai multe documente de identitate – două cărţi de identitate, două paşapoarte şi un permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări faţă de cinci suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat,  falsificarea de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate,  fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie vor pune în aplicare 15 mandate de aducere a unor persoane la sediul DIICOT Timişoara, în vederea audierii. În cauză s-a colaborat cu autorităţile judiciare din Republica Serbia în vederea documentării activităţilor infracţionale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.