Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Băsescu, atac la Ponta: ”Măi mitomanule”

București: Băsescu, atac la Ponta: ”Măi mitomanule”

DISTRIBUIȚI

 traian_basescu145792 – 22082016 – Liderul PMP, Traian Băsescu, spune că Victor Ponta minte atunci când susține că românii din diaspora au generat artificial cozile de la alegerile din noiembrie 2014.

”Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică. Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună”, scrie Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte al României a fost deranjat și de afirmația lui Ponta cu privire la riscul unor mișcări de stradă de tip ”maidan”: ”Mai mult, mitomanul afirmă nonșalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ucraina. Măi mitomanule, România nu a fost nici o clipă în pericol de ucrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea și a lui Corlățean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Și ți-o spun eu, care, la acea dată, eram președintele României. În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic”, scrie Traian Băsescu. – PROMPT MEDIA

foto:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.