Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Capitala are 186 de Cetățeni de Onoare

București: Capitala are 186 de Cetățeni de Onoare

DISTRIBUIȚI

 romania_handbal_feminin145905 – 26082016 –  Consilierii generali au aprobat doua proiecte care vizeaza atat acordarea titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti membrilor echipei de handbal feminin si ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti si echipei de spada a Romaniei medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016, precum si organizarea pentru acestia a evenimentului ”Gala sportivilor”.

Începand din anul 1990 si pana in prezent, titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti a fost acordat unui numar de 186 persoane.

Sportivii vor primi si prime in bani: ”Vom acorda suma de 5.000 de lei net pentru fiecare sportiv in parte, dar si pentru antrenori. Unii veti spune ca e o suma mare, altii mica, dar e suma potrivita pentru bugetul pe care il avem”, a declarat Gabriela Firea, care explicase in expunerea de motive ca ”tinand cont de munca depusa de sportivi, de antrenorii acestora, dar si de sacrificiul neconditionat din partea parintilor, consider ca un gest de recunostinta din partea autoritatilor locale in a premia rezultatele de exceptie ale membrilor echipei de spada care au reprezentat cu cinste si onoare Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, respectiv a membrilor echipei de handbal feminin si volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal Bucuresti”, a precizat primarul Gabriela Firea in expunerea de motive. Totodata, edilul sef va propune si o rectificare de buget pentru Clubul Sportiv Municipal pentru ca acestor sportivi li s-au promis prime de 20.000 de euro, pe care nu le-au primit. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.