Acasă Uncategorized București: Ciudățenii de vară. Românii par să aibă încredere în politicienii implicați...

București: Ciudățenii de vară. Românii par să aibă încredere în politicienii implicați în fraude

DISTRIBUIȚI
Un_sondaj_pentru_Oprescu

– 145637 – 08082016 – Un sondaj ”Avangarde” ale cărui date au fost publicate de presă indică o scădere a președintelui Klaus Iohannis în topul încrederii pe care românii îl au în politicieni. Sondajul a fost efectuat în perioada 25 iulie-2 august, pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional de 900 de persoane, cu o marjă de eroare de 3,3%.

Un_sondaj_pentru_OprescuDe remarcat că, în ciuda scandalului legat de plagiat, fostul prim-ministru Victor Ponta înregistrează un scor mai mare comparativ cu acum un an, iar fostul președinte Traian Băsescu, înregistrează, de asemenea, o notabilă creștere de 8 procente.

Credibilă este poziționarea Gabrielei Firea, cu 41%, pe locul doi după Victor Ponta, explicabilă prin succesul din alegerile pentru Primăria Capitalei, în timp ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, al cărui nume a fost intens vehiculat în scandalul Fermei Băneasa, este cotat la 40% încredere.

Cu 34%, actualul premier Dacian Cioloş este pe locul al cincilea în topul încrederii, în condiţiile în care, în august 2015, nu a fost măsurat în sondajul ”Avangarde”. Clasamentul este completat de Ecaterina Andronescu (34%), Nicolae Bănicioiu (32%), Vasile Blaga (22%) şi Alina Gorghiu (19%). Aceasta din urmă a pierdut un procent faţă de august 2015. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.