Acasă Politic București: Crin zice că nu se întoarce

București: Crin zice că nu se întoarce

DISTRIBUIȚI

– 145680 – 11082016 – Fostul șef al PNL, Crin Antonescu, spune că multe lucruri importante se pot întâmpla în perioada imediat următoare. Acesta a conformat faptul că liderii PNL îl vor reîntors în politică, dar acesta nu le dă nicio șansă.

AntonescuNu mă interesează un nou mandat de parlamentar. Nu mai vreau să candidez și să mai intru în viața politică. Sunteți exasperați că unii politicieni nu vor să se retragă. Când unul dintre ei vrea să iasă din viața politică, vă întrebați că de ce pleacă. Domnul Atanasiu spune corect ce spune. Anumiți colegi m-au susținut să continuu, dar decizia mea e categorică și fermă. Se menține și va fi aplicată. Colegii mei, extrem de prietenoși mi-au garantat susținerea pentru continuarea activității politice, dar nu îmi cer sfaturi. Eu nu am conformația unui sfătuitor. Eu am acționat când am fost om politic, dar nu am pretenția și dorința de a fi sfătuitor. O uzură există. Simt eu nevoia de ceva nou. Nu am spus că decizia mea a fost luată de ceva public. De doi ani de zile am primit îndemnuri să mă întorc. Sunt măgulit și încântat”, a spus Antonescu la RTV.

Acesta nu e deloc îngrijorat de scăderea din sondaje a șefului statului, Klaus Iohannis. ”Faptul că președintele Iohannis care e legat evident de PNL are o scădere în sondaje nu e deloc dramatic. În perioada următoare se pot întâmpla multe lucruri”, a punctat Antonescu. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.