Acasă Politic București: Gălăgioșii, între ei

București: Gălăgioșii, între ei

DISTRIBUIȚI

 – 145564 – 04082016 – Partidul Mișcarea Populară (PMP) a semnat două protocoale de colaborare cu Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) care vizează susținere în plan legislativ din partea PMP pentru rezolvarea problemelor din transporturi și unul care are în vedere sprijinul politic din partea confederației.

basescu-rade-e1409990602604Astăzi (n.r. miercuri, 3 august) am semnat un protocol de colaborare în ceea ce privește activitățile profesionale, dar și activitățile politice între Partidul Mișcarea Populară și Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România. Este vorba de patronate din transporturi. Practic, avem două protocoale, unul de colaborare pe probleme ale transportatorilor, de la infrastructură, RCA, legislație și așa mai departe, și altul legat de implicarea politică a acestui patronat în activitatea PMP. Asta înseamnă că vor avea reprezentanți în toate structurile noastre, națională și locală, de la județ până la ultima organizație”, a anunțat președintele PMP, Traian Băsescu, într-o conferință de presă susținută alături de liderul COTAR, Vasile Ștefănescu.

Băsescu a adăugat că liderul COTAR va ocupa o funcție în cadrul Consiliului Executiv Național al PMP, urmând ca săptămâna viitoare să fie desemnați și reprezentanții confederației în structurile de la nivel județean ale partidului. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.