Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Interes mare sau doar birocrație?

București: Interes mare sau doar birocrație?

DISTRIBUIȚI

 Florian Walter145852 – 24082016 –  Continuă scandalul dezinsecției la nivelul municipiului București. Au apărut suspiciuni grave în ceea ce privește firma înființată de Florian Walter, arestat preventiv, la începutul lunii martie, într-un dosar DIICOT.

Licitaţia organizată de Primăria Municipiului București pentru deratizare şi dezinsecţie se apropie de final, criteriul de atribuire fiind “preţul cel mai scăzut”. PSnews.ro anunță că  SC Coral Impex SRL a depus cea mai bună ofertă la licitaţia din 11 august. Cu toate acestea, reprezentanții firmei se plâng că întârzie comunicarea oficială a rezultatului.

Cele două oferte depuse pe 11 august au aparţinut societății Coral Impex SRL (cu o valoare de 27,09 milioane de lei) şi, respectiv, asocierii dintre 3D România, Romprest Service şi Allchim Co (cu o valoare de 28,24 milioane de lei).

3D România este cunoscută pentru contractul pe care l-a încheiat cu PMB în 1996 (pentru servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție) și care a fost prelungit sau modificat prin 7 acte adiționale până în iunie 2015, în toți cei 19 ani compania încasând peste 400 de milioane de lei.

La rândul ei, Romprest Service – compania lui Florian Walter (aflat acum în arest la domiciliu) – este celebră în București pentru contractul de salubrizare încheiat cu municipalitatea din Sectorul 1 pe vremea primarului Andrei Chiliman. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.