Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Licitația pentru combaterea șobolanilor – la 11 august

București: Licitația pentru combaterea șobolanilor – la 11 august

DISTRIBUIȚI

– 145588 – 04082016 – La ședința Consiliului General al Municipiului Bucuresti din luna august a fost aprobat un proiect de hotarare ”privind imputernicirea Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1 – 6 Bucuresti sa efectueze serviciul de salubrizare – activitatea deratizare – combatere sobolani in parcurile, spatiile verzi, locurile de joaca pentru copii, locuri de agrement, precum si in alte locuri publice pe care le detin”. Aceasta este o masura temporara, pana la finalizarea procedurii si incheierea contractului pentru asigurarea serviciului. Licitatia pentru achizitia serviciilor de deratizare si dezinsectie este in derulare, ofertele urmand sa fie deschise in data de 11 august.

deratizareIn raportul de specialitate al Directiei de Utilitati Publice din cadrul PMB s-a explicat ca ”deoarece ultimele tratamente, in parcuri, locuri de joaca si spatiile verzi s-au efectuat in luna noiembrie 2015, iar pana in prezent nu s-a efectuat nici nu tratament de combatere sobolani la aceste obiective, existand numeroase sesizari din partea cetatenilor despre cresterea numarului de focare de infestare cu sobolani, este absolut necesar a se asigura efectuarea tratamentelor corespunzatoare” drept pentru care a fost initiat acest proiect de hotarare care reprezinta o masura provizorie.

Acest proiect a fost votat de 41 de consilieri generali (22 de la PSD, 7 de la USB, 5 de la PNL, 4 de la ALDE, 2 de la UNPR si 1 de la PMP). S-au abtinut 4 consilieri USB si 1 consilier PNL, iar 3 consilieri PMP si 2 de la PNL au fost impotriva.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.