Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: MAE pune la dispoziția românilor un Ghid de călătorie pentru Jocurile...

București: MAE pune la dispoziția românilor un Ghid de călătorie pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio

DISTRIBUIȚI

Ghid de călătorie pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio145513 – 02082016  – Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia cetăţenilor români care urmează să se deplaseze în Republica Federativă a Braziliei, pentru a asista la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, un ghid cu informaţii utile. Acesta poate fi consultat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica „Sfaturi de călătorie” – ”Ghiduri de călătorie”, la următoarea adresă: http://www.mae.ro .

Materialul vine în continuarea ghidurilor de informare puse la dispoziţie de MAE periodic în sprijinul cetăţenilor români care călătoresc în străinătate.

Ghidul oferă cetăţenilor români sfaturi utile şi informaţii privind coordonatele de contact şi numerele Ambasadei României în Republica Federativă a Braziliei, Consulatului General al României la Rio de Janeiro, condiţiile de intrare şi regim de şedere pe teritoriul Braziliei, regulile și recomandări specifice perioadei desfășurării Jocurilor Olimpice, norme de conduită în locaţiile de desfăşurare a evenimentelor sportive, lista cu obiecte interzise pe stadioane sau în preajma acestora, informaţii privind transportul, precum şi detalii despre legislaţia locală.

Jocurile Olimpice se vor desfăşura la Rio de Janeiro, Republica Federativă a Braziliei, în perioada 5 – 21 august 2016.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.