Acasă Uncategorized București: Olguța Vasilescu, fără control judiciar în continuare

București: Olguța Vasilescu, fără control judiciar în continuare

DISTRIBUIȚI

 – 145666 – 10082016 –  Tribunalul București a respins marți solicitarea procurorilor DNA de luare a măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu, în dosarul în care aceasta a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție. Decizia nu este definitivă.

lia_olguta_vasilescuÎn timpul procesului, un procuror de la DNA le-a cerut judecătorilor să îi interzică primarului din Craiova participarea la emisiuni radio și de televiziune, dar și să se apropie de martorii și denunțătorii din dosarul său.

Procurorul a declarat în sala de judecată că Lia Olguța Vasilescu a prezentat selectiv la posturi de radio și televiziune, precum și pe Facebook, date din dosarul său și a căutat să îl discrediteze pe denunțătorul Petru Becheru prin publicarea unei fotografii a acestuia.

De cealaltă parte, Vasilescu a declarat că, dacă în cazul ei se va lua măsura controlului judiciar, atunci nu își va mai putea exercita funcția de primar, deoarece nu va mai avea voie să se apropie de angajații din Primăria Craiova care au calitatea de martor.

Lia Olguța Vasilescu a fost trimisă în judecată pe 19 iulie, fiind acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracțiuni) și spălare de bani (două infracțiuni). –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.