Acasă Politic București: PSD și ALDE vor să dărâme Guvernul Cioloș pentru greșelile Guvernului...

București: PSD și ALDE vor să dărâme Guvernul Cioloș pentru greșelile Guvernului Ponta

DISTRIBUIȚI

145631 – 08082016 – Președintele PSD, Liviu Dragnea, se va întâlni cu copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei moțiuni de cenzură întrucât ”s-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest guvern le-a făcut și ne gândim serios la varianta unei moțiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, care să transforme acest guvern într-un guvern interimar, cu atribuții limitate”, a declarat duminică, pentru Agerpres liderul social-democrat.

dragnea_tariceanuPotrivit liderului PSD, varianta depunerii unei moțiuni de cenzură a fost luată în calcul după ce ”premierul Dacian Cioloș a preferat să acopere funcționari din Ministerul de Finanțe care au greșit tulburând categorii sociale importante”, precum veteranii de război și persoanele cu handicap, neluând în calcul apelul social-democraților de modificare a hotărârii de guvern respective.

Miercurea trecută, președintele PSD declara că Guvernul Cioloș a adoptat o hotărâre prin care veteranii de război și militarii care au luptat în teatrele de operații au rămas fără drepturile prevăzute în Codul fiscal, iar acest lucru este, în opinia sa, o dovadă de ”dispreț” față de români pe care, dacă actualul Executiv nu și-o va cenzura, o va face PSD, prin moțiune.

Dragnea nu a precizat însă că, de fapt, Guvernul a încercat să repare ceea ce a ”stricat” noul Cod Fiscal adoptat de Guvernul Ponta. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.