Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: RADET zice că lucrează mai repede

București: RADET zice că lucrează mai repede

DISTRIBUIȚI

 radet_1145523 – 02082016  –  RADET anunţă locuitorii Bucureştiului, că în urma evaluării lucrărilor de reparaţii efectuate la conductele aferente reţelei primare de termoficare din zona Filantropia, termenul de finalizare va fi de 60 de zile, în loc de 90 de zile, aşa cum a fost anunţat iniţial.

„Ca urmare a unei bune organizări a şantierului, termenul de finalizare a lucrărilor poate fi redus cu aproximativ 30 de zile. Săptămânal, bucureştenii vor primi informaţii cu privire la stadiul acestor lucrări”, a declarat Valentin Viţalariu, director general al RADET.

 La 25 iulie 2016 au început lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani. Tronsonul de reţea termică are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari. Acest tronson de reţea are o importanţă mare în sistemul de termoficare, deoarece alimentează cu agent termic primar zone importante ale Bucureştiului, printre care Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Floreasca, Ştefan cel Mare, Aviaţiei, sau zona Aeroportului Băneasa. O particularitate a acestor cartiere o reprezintă faptul că pe timp de iarnă nu pot fi alimentate din alte reţele de termoficare, deoarece nu se pot realiza condiţiile termice şi hidraulice necesare acestor operaţiuni. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.