Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Rafinăriile, sub lupa Inspecției Muncii

București: Rafinăriile, sub lupa Inspecției Muncii

DISTRIBUIȚI

 rompetrol_petromidia145947 – 29082016 –  Inspecția Muncii a început controlul în toate unitățile de prelucrare a țițeiului din țară. Controlul va dura două săptămâni și va viza controlul relațiilor de muncă și al securității și sănătății la locul de muncă. Inspecția Muncii a decis să desfășoare acțiunea de control în urma accidentului grav de la Petromidia pentru a preveni asemenea cazuri.

Inspecția Muncii, după cum se știe, a început o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului care a avut loc recent la rafinăria Petromidia Năvodari.

Conducerea Inspecției Muncii a instituit o comisie, din care fac parte inspectori de specialitate, care vor verifica dacă au fost încălcate reglementările legale, vor stabili cine poartă răspunderea pentru producerea accidentului, măsurile care se impun în vederea prevenirii altor situații similare și, de asemenea, au sarcina de a determina caracterul accidentului, în conformitate cu prevederile Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006, aprobate prin H.G. nr. 1425/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Procurorii din Constanța au deschis dosar penal având ca obiect incendiul produs la începutul săptămânii trecute la Rafinăria Petromidia Năvodari, soldat cu un mort și trei răniți. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.