Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov București: Șmecheria cu denunțul

București: Șmecheria cu denunțul

DISTRIBUIȚI

Primarul Pandele s-a ales însă cu dosar – 145648 – 09082016 –  După cum se știe, deputatul liberal Florin Secară, care locuiește în Voluntari și a candidat la alegerile locale pentru postul de primar al acestui oraș, a fost chemat la audieri ca martor la DNA pentru că, spune el, cineva a făcut o plângere cu numele său. Plângerea îl viza pe edilul Florentin Pandele, fostul contracandidat al lui Secară.

Florin SecarăNe-am trezit, atât eu, cât şi procurorii DNA, în faţa unei plângeri-fantomă. Există o plângere trimisă de către o persoană către secţia DGA din cadrul Ministerului de Interne şi preluată de DNA şi presupun că cineva mi-a furat identitatea şi a încercat să profite că am fost în competiţie cu Pandele. Nu am înţeles nici eu, nici procurorii ce s-a urmărit cu această plângere”, a spus Secară. ”Este o plângere trimisă prin Poştă care pe spate avea o adresă care nu corespunde cu adresa mea şi care era scrisă de mână, cu o semnătură care seamănă cât de cât cu semnătura mea”, a descris liberalul.

Secară recunoaște că între el şi Pandele a existat o luptă, dar, spune el, una electorală, care s-a desfăşurat numai într-un registru al dezbaterilor electorale. ”Rămân cel mai mare critic al lui Pandele, dar asta nu înseamnă că trebuie să fac plângeri la DNA ca să rezolv probleme de management administrativ. Nu am făcut nicio plângere pe numele lui Pandele către nicio instituţie a statului”, a adăugat acesta. ”Nu s-a deschis un dosar penal, s-a văzut doar că este o plângere falsă şi nu se va deschide un dosar. A fost invitaţie pentru a verifica dacă am dovezi pentru ceea ce scriu. S-a dovedit că nu este plângerea mea şi s-a închis (dosarul – n.r.)”, a mai spus Secară.

Numai că, în ciuda declarației lui Secară, denunțul își urmează cursul, procurorii cercetând ”faptele” reclamate și puse în cârca lui Pandele. De asemenea, procurorii încearcă sa afle și cine s-a folosit de numele lui Secară pentru a-i face denunțul lui Pandele. Persoana care a redactat denunțul ar putea fi acuzată de fals privind identitatea. Procurorii iau în calcul toate posibilitățile.

Campania electorală practicată de echipa lui Secară a fost una agresivă, chiar dacă deputatul de Vrancea susține contrariul. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.