Acasă Anchete București: Tăriceanu, un sfert de ceas la Curtea Supremă

București: Tăriceanu, un sfert de ceas la Curtea Supremă

DISTRIBUIȚI

Tariceanu– 145607 – 05082016 – Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost, vineri dimineaţa, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru efectuarea actelor procedurale în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă. Este pentru prima dată când al doilea om în stat se prezintă în fața instanței în legătură cu acest dosar. Tăriceanu a stat mai puţin de un sfert de oră în sediul instanței supreme și a refuzat să facă declarații atât la intrare, cât şi la ieșire.

DNA îi impută preşedintelui Senatului că a evitat intenţionat să pomenească amănunte importante atunci când a dat declaraţii într-un dosar referitor la retrocedarea unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa.

Tot la Curtea Supremă este așteptat vineri deputatul Sebastian Ghiță, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi intervenit pentru a afla informaţii confidenţiale din anchete.

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de două infracţiuni de dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, două infracţiuni de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi conducerea unei maşini fără permis. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.