Acasă Politic Ialomița: Doi miniștri accidentați

Ialomița: Doi miniștri accidentați

DISTRIBUIȚI

accident145898 – 25082016 –  Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost implicat într-un accident lângă Slobozia, alături de omologul său din Kuweit și translatorul care se afla în mașină. Cei trei au fost duși la spital. Poliţia Rutieră Ialomiţa a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Slobozia, pe DN 21.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa într-o vizită oficială alături de omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, în judeţul Ialomiţa, când maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Din primele cercetări, reiese faptul că şoferul unui autoturism a oprit pe partea dreaptă a şoselei pentru a face loc coloanei oficiale în care se afla ministrul Agriculturii, moment în care conducătorul auto al maşinii în care se afla Achim Irimescu a acroşat maşina respectivă.

Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neuro-chirurgical. Oficialii au fost transferați la București, la Spitalul Elias, cu ambulanța. Translatorul delegației a suferit un traumatism de stern ușor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.