Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Performanță mare: Astra Giurgiu scoate din nou din Europa West Ham United

Performanță mare: Astra Giurgiu scoate din nou din Europa West Ham United

DISTRIBUIȚI

Astra Giurgiu 145909 – 26082016 –  Astra Giurgiu a reușit, din nou, o calificare de senzație în grupele Europa League la fotbal, joi seara, după ce a învins formația engleză West Ham United cu scorul de 1-0

(1-0), la Londra, în manșa secundă a play-off-ului. Astra s-a impus prin golul marcat de Filipe Teixeira, în muniul 45, după în tur scorul a fost egal, 1-1.

Giurgiuvenii au eliminat-o din cupele europene pe West Ham United pentru al doilea an consecutiv, după ce în stagiunea precedentă Astra reușit un egal la Londra, 2-2, învingând cu 2-1 pe teren propriu în turul al treilea preliminar.

România va avea, așadar, două reprezentante în grupele Europa League, Astra și Steaua, după ce anul trecut nu am avut niciuna în grupele cupelor europene.

”Este cred una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, la fel ca cele când s-au născut copiii mei. Fiindcă ştiam că sunt ai mei! E un rezultat mare! Doresc baftă şi un parcurs cât mai bun în Premier League pentru West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, am jucat şi împotriva publicului. M-aş bucura să am şi eu un asemenea public care să te împingă de la spate. Avem deja multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500. Sunt foarte bucuros, asta-i viaţa!”, a spus Şumudică, informează ProSport.

Șumudică nu a încheiat fără să taxeze din nou ieşirea lui Gigi Becali, care a spus de mai multe ori că nu vrea să se califice şi Astra în grupele Europa League pentru a nu împărţi bonusul de market pool de la UEFA. ”E o realizare mare să elimini West Ham doi ani consecutivi. Mi-a fost foarte greu să nu fiu alături de echipă, în ţara mea sunt interzis şi nu pot să fiu alături de echipă. Eu de două luni nu pregătesc această echipă. FIFA dă o decizie, FRF probabil doreşte să câştige altcineva campionatul şi dă altă decizie. Asta e viaţa! Un patron din România dorea să nu se califice Astra ca să nu împartă market pool-ul. Iată că ne-am calificat şi noi şi ne-am asigurat bugetul pentru întregul sezon”. –  PROMPT MEDIA

foto:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.