Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Turcia: Lazăr Comănescu la Trilaterala România – Turcia – Polonia

Turcia: Lazăr Comănescu la Trilaterala România – Turcia – Polonia

DISTRIBUIȚI

lazar_comanescu 145873 – 25082016 –  Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, participă astăzi la o nouă rundă de dialog în cadrul Trilateralei Turcia – România – Polonia, desfăşurată la Ankara, la nivel de miniştri de externe.

Discuţiile vor oferi oportunitatea unui schimb de opinii privind evoluţiile de securitate din regiune şi la nivel global, cu accent asupra situaţiei din estul şi din sudul NATO.

Pornind de la rezultatele substanţiale adoptate la Summit-ul Aliat de la Varşovia, de la începutul lunii iulie, vor fi analizate măsurile care trebuie întreprinse în vederea îndeplinirii depline şi conform termenelor convenite a deciziilor adoptate la cel mai înalt nivel. O atenţie specială va fi acordată rolului specific care revine României, Turciei şi Poloniei în acest proces.

Vizita la Ankara va reprezenta un prilej pentru reiterarea sprijinului României pentru Turcia şi autorităţile sale legitime, inclusiv prin evidenţierea Parteneriatului Strategic bilateral şi importanţei acestui stat în plan regional, ca Aliat major în cadrul NATO şi partener cheie al UE. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.