Acasă Social Vâlcea: Alte mii de personae în pericol de a lua calea șomajului

Vâlcea: Alte mii de personae în pericol de a lua calea șomajului

DISTRIBUIȚI

uzinele sodice govora– 145624 – 08082016 – Sindicatul ”Sodistul” din Ciech Soda Romania (CSR) face un apel către toate forurile competente, locale si centrale, pentru deblocarea negocierilor privind furnizarea de abur tehnologic de la CET Govora, aflata in administrare judiciara.  

Din 3 august s-a sistat furnizarea aburului de către CET Govora către Ciech Soda România, prin suspendarea aplicarii contractului care avea termen pana in septembrie 2017, ceea ce produce un prejudiciu greu de calculat, prin neonorarea contractelor fata de partenerii CSR. În urma impasului în care s-a ajuns se pun în pericol locurile de muncă a câtorva mii de lucrători din zona Râmnicu Vâlcea.

Sindicatul ”Sodistul” face un apel catre factorii de decizie din cadrul Consiliului Judetean Vâlcea, cat si catre administratorul judiciar de la CET Govora, sa ţina cont de solicitarile facute, deoarece incercarea de rezolvare rapida a situatiei de la CET Govora poate conduce la inchiderea unei intreprinderi precum CSR.

In acest sens rugăm în primul rând pe factorii administrativi ai judeţului Vâlcea să intervină de urgenţă pentru aducerea la masa tratativelor a celor care sunt implicaţi în acest proces de negociere. Dorim ca reluarea acestora să se facă cât mai rapid, până nu este prea târziu pentru toata lumea”, se arată într-un comunicat remis PROMPTMEDIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.