Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Șefi de poliție audiați la DNA Oradea în urma perchizițiilor de...

Bihor: Șefi de poliție audiați la DNA Oradea în urma perchizițiilor de luni

DISTRIBUIȚI

liviu popa146403 – 20092016 –  Șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Municipale Beiuş, Remus Indrei, cel al Poliţiei Rurale din aceeaşi localitate, împreună cu alţi doi şefi de post din judeţ au fost audiaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Oradea ca urmare a percheziţiilor efectuate luni.

Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a confirmat, pentru News.ro, că cei care au dat declaraţii în faţa procurorilor sunt şeful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Municipale Beiuş, Remus Indrei, şeful Poliţiei Rurale Beiuş, Dorin Vesa, şeful Postului de Poliţie Pietroasa, Gheorghe Bat, şi şeful Postului de Poliţie Cărpinet, Raul Rotar. Toţi cei cinci şefi au fost audiaţi ca urmare a percheziţiilor efectuate luni de către DNA Oradea, dar sursa citată a declarat că nu poate da detalii despre ancheta care îi vizează şi nici despre calitatea pe care o au aceştia în dosar.

Potrivit ebihoreanul.ro, în afară de Liviu Popa, ceilalţi patru şefi de poliţii sunt suspectaţi că au protejat activitatea infracţională a unor oameni din afaceri.

Luni, procurorii DNA au făcut percheziţii într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2012-2014.

”În cursul zilei de 19 septembrie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în trei locaţii, situate în municipiul Oradea, din care două sunt la sediul unei instituţii publice”, se arăta într-un comunicat al DNA. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.