Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Apel pentru cadrelor didactice cu abilităţi în elaborarea de subiecte pentru...

București: Apel pentru cadrelor didactice cu abilităţi în elaborarea de subiecte pentru examenele naţionale

DISTRIBUIȚI

ministerul-educatiei146489 – 23092016 – Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) a lansat un apel care vizează completarea grupurilor de lucru care vor elabora subiectele pentru disciplinele de examen din cadrul evaluărilor şi concursurilor naţionale din anul şcolar 2016-2017. Este vorba despre  evaluarea competenţelor fundamentale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, Evaluarea Naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a, examenul naţional de Bacalaureat, examenul naţional de definitivare în învăţământ şi concursul de titularizare.

Înscrierea se desfăşoară în intervalul 27 septembrie – 4 octombrie, exclusiv on-line, pe platforma disponibilă pe site-ul CNEE, www.rocnee.eu.

În procesul de selecţie vor avea prioritate cadrele didactice care au absolvit cursuri/module specifice activităţilor de evaluare, au titlul ştiinţific de doctor sau au absolvit un masterat/un curs postuniversitar în domeniul disciplinei sau în domenii conexe celui pentru care aplică şi au gradul didactic I, II sau definitivatul.

Selecţia candidaţilor înscrişi va avea loc în perioada 5 – 7 octombrie 2016, iar anunţarea rezultatelor se va face individual, doar pentru candidaţii selectaţi, în data de 7 octombrie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.