Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Blaga, din nou la DNA

București: Blaga, din nou la DNA

DISTRIBUIȚI

 vasile-blaga146345 – 19092016 – Vasile Blaga, co-președinte PNL, a fost audiat luni la DNA, timp de o jumătate de oră, în calitate de martor. Procurorii DNA sunt interesați de un accident rutier produs la începutul lunii. Maşina lui Vasile Blaga a fost implicată într-un accident rutier destul de grav, cu o persoană rănită, pe centura Brașovului, pe 6 septembrie. Maşina era condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, chestorul Liviu Popa. Vasile Blaga nu se afla în România la acel moment, fiind plecat la Berlin.

Vasile Blaga a declarat că procurorii l-au întrebat cum a ajuns mașina sa să fie condusă de șeful IPJ Bihor. La momentul accidentului, un consilier al politicianului a precizat că Liviu Popa este prieten de familie, iar mașina a fost împrumutată pentru o deplasare la București.

Tot luni, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au fost luni dimineata la sediul IPJ Bihor pentru perchezitii în ancheta în care este vizat inspectorul șef, chestorul Liviu Popa.  – PROMPT MEDIA

foto:masapresei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.