Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Din 2017, România va avea guvern politic

București: Din 2017, România va avea guvern politic

DISTRIBUIȚI

146204 – 12092016 –  Președintele Klaus Iohannis începe săptămâna cu un mesaj tranșant referitor la viitorul guvern.  După ce a participat la deschiderea noului an școlar de la Colegiul ”Mihai Eminescu” din București, Iohannis a precizat că ”o ţară trebuie să aibă un guvern politic”. ”Faptul că în această perioadă de criză am propus o persoană neafiliată politic a fost o soluție pentru o perioadă limitată. Eu cred că după alegeri nu putem să discutăm de altceva decât de un guvern politic”.

Șeful statului nu exclude însă varianta ca unii dintre actualii miniștri să intre în politică, nedând însă exemple. ”Este nevoie de reformare din interior a partidelor şi este nevoie de deschidere pentru oameni noi. Oamenii ar putea veni şi din guvern. Fără să mă gândesc la cineva anume, se poate ca anumiţi miniştri, care au devenit mai vizibili, să intre în poltitică”,  a subliniat președintele României.

După cum se știe, prim-ministrul Dacian Cioloș este curtat intens de liberali, aceștia punându-și speranța că în acest fel vor putea guverna din ianuarie anul viitor. De asemenea, nu este exclus ca viceprim-ministrul Vasile Dâncu să revină în PSD. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.