Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dosare penale pentru deținere de deșeuri periculoase

București: Dosare penale pentru deținere de deșeuri periculoase

DISTRIBUIȚI

deseuri-periculoase146006 – 01092016 –  Polițiștii ilfoveni au întocmit dosare penale pe numele reprezentanților a două societăți comerciale pentru încălcarea legislației mediului. Cei în cauză nu au luat măsurile legale de eliminare a peste patru tone de deșeuri periculoase.

La data de 31 august a.c. polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale, cu puncte de lucru pe raza orașului Voluntari, în scopul respectării legislației privind protecția mediului.

Astfel, în urma controalelor efectuate, la punctele de lucru a două societăți comerciale cu obiect de activitate demontarea autovehiculelor și a echipamentelor scoase din uz, respectiv întreținerea și repararea autovehiculelor, polițiștii au descoperit 4.300 kilograme deșeuri periculoase, reprezentând uleiuri uzate de motor, filtre de ulei, precum și ambalaje ce conțin reziduuri de asemenea substanțe.

Polițiștii i-au identificat pe administratorii celor două unități economice, doi bărbați, de 39 și 42 de ani, pe numele cărora au fost întocmite dosare penale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.