Acasă Uncategorized București: Dr. Negoiță, la Parchet

București: Dr. Negoiță, la Parchet

DISTRIBUIȚI

– 146428 – 21092016 – Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la acuzaţia că ar fi plagiat în lucrarea de doctorat. DESCHIDERE AN SCOLAR - MIHAI SORIN CIMPEANU - LICEUL DANTE ALIGHLa 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, punct de vedere în care se constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomandă retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiţă a spus că ingurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această ”modă” a titlurilor academice.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, cu teza de doctorat ”Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”.  Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit că lucrarea de doctorat semnată de Robert Negoiţă este integral plagiată, fiind copiată de pe Internet şi site-uri de socializare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.