Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Peste 180 de străini au fost depistați în situaţii ilegale, în...

București: Peste 180 de străini au fost depistați în situaţii ilegale, în luna august

DISTRIBUIȚI

igi146067 – 05092016 –  Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări au intensificat, în luna august, la nivel naţional, activităţile specifice pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor.

În perioada 1 – 31 august a.c., 181 de străini au fost depistați în situaţii ilegale, cei mai mulţi în Bucureşti şi pe raza de competenţă a judeţelor Sibiu și Constanța. Dintre aceștia, 27 au primit decizii de returnare și comunicări de părăsire a teritoriului României, 25 de persoane au solicitat o formă de protecție internațională statului român, unul a fost tolerat, iar pentru ceilalți s-au dispus alte măsuri. De asemenea, pe parcursul lunii august, au fost preluați de la alte structuri 130 de străini pentru aplicarea măsurilor din domeniul de competență.

Polițiștii de Imigrări au organizat misiuni de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României pentru 41 de persoane, iar pentru 87 au întocmit documentele necesare în vederea luării în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

Pe linia combaterii muncii ilegal, mai multe societăți comerciale au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 97.200 lei, pentru nerespectarea regimului juridic privind angajarea și detașarea străinilor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.