Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL joacă tare

București: PNL joacă tare

DISTRIBUIȚI

 dumitru-oprea146364 – 19092016 – Conducerea PNL a recomandat grupului liberal din Senat sa faca plangere penala in cazul presupusei falsificari a semnaturii reprezentantului sau pe raportul modificarii unui proiect de lege prin care se amana concursurile de directori de scoli pana in vara lui 2017. De asemenea, PNL va solicita Biroului Permanent al Senatului retrimiterea la comisie a proiectului de lege.

Comisia de invatamant din Senat, prezidata de fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a modificat pe ascuns un proiect de lege esential pentru mii de scoli din tara. Comisia a introdus un amendament prin care amana organizarea concursului de director si director adjunct de scoala, care urmeaza sa se desfoare in octombrie, pana la vacanta de vara din 2017. Proiectul, odata aprobat, ar stopa concursurile organizate de ministrul tehnocrat Mircea Dumitru, si ar da viitorului ministru din guvernul rezultat dupa alegeri puterea de decizie.

Senatorul PNL Dumitru Oprea a declarat, vineri, că nu a semnat raportul privind iniţiativa PSD pentru amânarea concursurilor de directori de şcoli, insistând că proiectul a fost discutat fără a fi pe ordinea de zi a comisiei de învăţământ. ”Pe ordinea de zi a şedinţei din 14 septembrie nu a figurat aşa ceva. Eu nu am participat la acea şedinţă. (Nu ştiu-n.r.) cum au procedat că a apărut că eu am semnat în dreptul secretarului. Nu ştiu cine a semnat, dar este treaba altora să identifice cine a făcut păcatul acesta. M-a deranjat că pe o propunere legislativă care viza un articol de lege privind orientarea profesională a tinerilor s-a venit cu un alt articol de lege care să stopeze concursul. Asta este mai gravă decât orice altă nebunie făcută de ei”, a declarat senatorul PNL Dumitru Oprea, adăugând că speră că iniţiativa PSD va fi blocată de plenul Senatului, for decizional. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.