Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD vrea să ”înghită” PND

București: PSD vrea să ”înghită” PND

DISTRIBUIȚI

liviu dragnea146090 – 06092016 –  Liviu Dragnea, președintele PSD, se pregătește de alegerile parlamentare din decembrie și a deschis discuțiile cu partidele mici. Printre acestea, este vizat și Partidul Național Democrat (PND), condus de deputatul Daniel Fenechiu.

Chiar dacă PND n-a trecut de pragul electoral la alegerile locale, Dragnea este dispus să facă o ofertă pentru fiecare procent pe care îl va aduce partidul condus de Fenechiu. Dragnea își dorește să consolideze poziția de partid de stânga și să nu piardă din voturi.

Daniel Fenechiu a dezvăluit pentru PSnews.ro că negociază cu PSD, singurul partid cu care au discuții. ”În prag de alegeri parlamentare, în general, partidele mici negociază cu partidele mari. PSD este cel mai mare partid din România și cred că fiecare partid mic nu face altceva decât să negocieze unii cu PSD, alții cu PNL. Nu e nimic spectaculos în această informație, ea este reală. În maniera și în momentul în care se vor concretiza anumite lucruri, cu siguranță va exista și un anunț oficial pentru că e important ca opinia publică și românii să știe cum se așează apele în politica românească”, a spus deputatul.

Fenechiu a scos la iveală și intențiile pe care le are PND în negocierile cu PSD, precizând că momentan nu au existat discuții legate de numărul de locuri pe listele pentru alegerile parlamentare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.