Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: USR vrea 10 la sută la alegeri

București: USR vrea 10 la sută la alegeri

DISTRIBUIȚI

Nicuşor Dan,146520 – 26092016 –  Uniunea Salvaţi România (USR) va anunţa până pe 20 octombrie ce miniştri din Guvernul Cioloş vor candida pe listele USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie, după cum a declarat preşedintele formaţiunii, Nicuşor Dan, care precizează că obiectivul USR este să obţină 10% din locurile din Parlament. El se plânge că nu a reuşit să strângă decât 20.000 de semnături până acum, din cele 200.000 necesare.

Nicuşor Dan precizează că ”numărul de 200.000 de semnături este uriaş şi împiedică accesul noilor veniţi. A trecut cam o treime din perioada de strângere de semnături, deci ar trebui să fim pe la 60-70 de mii, suntem abia pe la 20.000, deci situaţia este pentru noi la limită în momentul acesta”.

Dacă nu vor fi strânse semnăturile necesare, USR va participa doar în judeţele în care a reuşit să strângă mai mult de 1% din numărul de locuitori din acele judeţe.

Miniştrii care vor intra în USR vor fi anunțați ”nu mai departe de perioada 20 octombrie, pentru că sunt oameni care în situaţia în care vor veni la noi, doresc să mai termine lucruri în ministerele în care activează. Noi discutăm în momentul de faţă cu cinci-şase miniştri. Probabil că un număr dintre ei vor veni pe listele noastre. Sunt miniştri care au performat, asta e ce pot să vă spun. Confirm că Cristian Ghinea este în lista celor cu care discutăm. Dragoş Pîslaru este un om pe care ni l-am dori”, admite Nicuşor Dan. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.