Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Un afgan printre calorifere

Constanța: Un afgan printre calorifere

DISTRIBUIȚI

 afgan-tir146547 – 27092016 –  Poliţiştii de frontieră constănțeni au depistat un cetăţean afgan care intentiona sa intre ilegal in Romania, ascuns sub remorca unui autocamion incarcat cu calorifere.

În data de 26 septembrie, în jurul orei 19.30, la P.T.F. Negru Vodă – Garda de Coastă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare din ţară, un cetăţean moldovean, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autocamion marca Mercedes cu semiremorcă, încărcat cu calorifere. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit un barbat ascuns sub platforma remorcii autocamiomului, pe roata de rezervă. În cadrul primelor cercetări, șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre prezența persoanei descoperite de către polițiștii de frontieră, iar bărbatul ascuns a declarat că este cetăţeanul afgan Almas Z. și că nu deține documente de identitate.

În baza acordului româno – bulgar, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.