Acasă Cultura/Media Germania: TV pentru refugiați

Germania: TV pentru refugiați

DISTRIBUIȚI

refugiati-in-Germania146114 – 07092016 –  Un canal de televiziune dedicat refugiaţilor, H2D, a fost lansat în Germania de grupul german Handshake2Deutschland. Canalul free-to-air are conţinut disponibil în mai multe limbi şi va fi distribuit pe reţeaua de cablu Unitymedia, de satelitul Astra, precum şi pe platforma online Zattoo, începând din această săptămână, informează broadbandtvnews.com, citat de News.ro. H2D este un joint venture între companiile media independente High View şi Apfel TV Kontor şi va fi operat ca un proiect caritabil, non-comercial.

H2D a stabilit parteneriate cu radiodifuzori precum France 24 şi Euronews, dar şi cu furnizori de filme educaţionale, precum Goldene Zeiten, Deutschland für Anfänger şi MaroWeltShow. Designul H2D a fost creat de agenţia Me Happy, cu sediul în Munchen.

Obiectivul H2D este de a familiariza refugiaţii rezidenţi pe termen lung cu societatea şi stilul de viaţă din Germania, să îi ajute să se descurce în viaţa de zi cu zi şi să înveţe limba germană. Pe lângă programele în limba germană, canalul de televiziune oferă ştiri şi programe de interes în engleză şi în arabă despre evenimente de importanţă globală şi alte subiecte. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.