Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Transportatorii s-au ținut de cuvânt

Ilfov: Transportatorii s-au ținut de cuvânt

DISTRIBUIȚI

blocaj-centuraBlocaj total pe Centura Capitalei – 146074 – 05092016 –   Transportatorii s-au ținut de cuvânt și au respectat calendarul protestelor anunțat recent. Traficul rutier pe Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti a fost blocat la intersectia DN Centura Bucurestiului cu drumul care duce catre Popesti – Leordeni (DN4), din cauza unui grup de autovehicule care au staționat pe suprafata carosabila, potrivit Infotrafic. Politistii mai informeaza ca traficul a fost ingreunat intre localitatile Mogosoaia si Otopeni, respectiv Tunari si Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care circula cu viteza redusa, pe prima banda, pe sensul catre Otopeni.

Mai multe federatii ale transportatorilor protesteaza, in fiecare zi de luni, intre orele 10.00 si 12.00, pe soselele de centura ale marilor orase din tara, fata de scumpirea politelor RCA. Nemultumiti de deciziile de pana acum ale autoritatilor transportatorii din Romania pregatesc un protest la nivel national in 15 septembrie.

Un raport publicat, pe 1 septembrie, de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care supravegheaza si piata asigurarilor, arata ca pretul mediu al unei polite RCA pentru camioanele cu masa mai mare de 16 tone a fost in iulie de 10.704 lei, cu 121% peste nivelul inregistrat in al doilea trimestru din 2015, de 4.843 lei. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.