Acasă Externe Polonia: Comisarul Corina Crețu îi încurajează pe polonezi

Polonia: Comisarul Corina Crețu îi încurajează pe polonezi

DISTRIBUIȚI

Corina Creţu146068 – 05092016 –  La 2 septembrie, comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a participat la o sesiune de informare la nivel înalt pe tema Fondului european pentru investiții strategice (FEIS), la Cracovia, în Polonia. Alături de înaltul oficial european, au participat la această sesiune Jerzy Kwieciński, secretar de Stat în Ministerul pentru Dezvoltare Economică, și reprezentanți ai Băncii Europene de Investiții (BEI).

În discursul său, comisarul Crețu a încurajat autoritățile poloneze să dezvolte proiecte care îmbină fondurile structurale și de investiții europene cu cele din Fondul european de investiții strategice.

„Acest demers va favoriza atragerea de investiții în regiuni și sectoare unde FEIS a avut o acoperire limitată până în prezent. De asemenea, el va sprijini investițiile strategice în domenii precum eficiența energetică, infrastructură, cercetare și inovare și asistență pentru micile afaceri. Îmi doresc ca autoritățile naționale și locale să utilizeze la maximum aceste oportunități. Planul de investiții și fondurile structurale și de investiții europene se consolidează reciproc și au un singur scop – să relanseze creșterea economică în Europa”, a declarat înaltul oficial european.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.