Acasă Centru Sibiu Sibiu: Cei mai puternici oameni ai planetei vin la Sibiu

Sibiu: Cei mai puternici oameni ai planetei vin la Sibiu

DISTRIBUIȚI

strongman-champions-league 146280 – 14092016 – Stojan Todorchev, Lauri Nami, Martin Wildauer și alți nouă cei mai puternici oameni ai planetei vin să își măsoare forțele în România, la Sibiu, la cea mai spectaculoasă competiție de tip ”strongman” din lume.

Etapa din România a ”Strongman Champions League” se va desfășura în Piața Mare din Sibiu, în perioada 17-18 septembrie, fiind considerată etapa cu numărul 13 din circuitul mondial. Evenimentul va avea acoperire mondială fiind înregistrat și transmis ulterior de televizuni naționale și de specialitate din 95 de țări în cadrul unei emisiuni de 60 de minute ce va fi difuzată în cursul acestui an. Anul acesta spectatorii pot lua parte la competiție într-o categorie dedicată amatorilor.

“Strongman Champions League” este o competiție de ”strongman” la care participă cei mai buni atleți din lume, sportivi cu o medie de înălțime de 192 cm și de greutate de 135 kg, care se înfruntă în 7 probe de forță, îndemânare și rezistență. La Sibiu vor concura 12 atleti dintre care trei români. În funcție de rezultatele obținute ei acumulează puncte, iar la finele anului se stabilește cel mai puternic om al planetei.

Cei care vor să ia parte la acțiunea Strongman Champions League România pentru o zi sunt invitați sâmbătă, 17 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Organizatorii au pregătit 3 probe speciale pentru 6 persoane care vor fi alese dintr-un juriu format din atleții participanți la eveniment. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.