Acasă Externe SUA: Hillary Clinton – Donald Trump 1 – 0

SUA: Hillary Clinton – Donald Trump 1 – 0

DISTRIBUIȚI

hillary-clinton-donald-trump146522 – 27092016 –  Hillary Clinton a câștigat prima dezbatere prezidențială organizată înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, potrivit unui sondaj realizat de CNN, citat de B1TV. Fostul secretar de Stat american l-a pus în defensivă pe Donald Trump, în prima confruntare dintre cei doi candidați, care ar putea avea un impact decisiv înainte de scrutinul din 8 noiembrie.

Potrivit sondajului realizat de CNN, 62% dintre participanți consideră că Hillary Clinton a câștigat dezbaterea prezidențială, în timp ce 27% au afirmat că, în opinia lor, Donal Trump a condus dezbaterea.

În primele 30 de minute ale confruntării, Clinton a reușit să îl enerveze pe Trump, obligându-l să intre în defensivă. De asemenea, fostul secretar de Stat l-a atacat pe Donald Trump privind declarația sa de avere, pe care miliardarul refuză să o facă publică și a amintit și de declarațiile sale misogine. Trump și-a subliniat rolul de nou-intrat în politică, spunând sub semnul întrebării modului în care Obama și Clinton au gestionat economia.

Mai mulți consilieri republicani au afirmat că Hillary Clinton a fost câștigătoarea acestei prime dezbateri prezidențiale. ”Este foarte clar că dintre cei doi, Hillary Clinton este pregătită să fie președintele Statelor Unite”, a scris Mike Murphy. ”Nu am văzut niciodată un candidat atât de nepregătit într-un moment atât de important”, a scris, la rându-i, John Weaver. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.