Acasă Social Timiș: Încă 14 migranţi, dintre care opt minori, opriţi la frontiera de...

Timiș: Încă 14 migranţi, dintre care opt minori, opriţi la frontiera de sud-vest

DISTRIBUIȚI

migranti 146035 – 01092016 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Sânnicolau Mare au depistat 13 cetăţeni afgani şi un pakistanez, dintre care opt minori, care au trecut ilegal frontiera pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cursul nopţii de 1 septembrie, în jurul orei 3.45, operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica (cu termoviziune) din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, a observat pe direcţia localităţii Beba Veche (în zona Triplex Confinium, aflat la frontiera României cu Serbia şi Ungaria), în culturile agricole din apropierea frontierei, un grup de persoane care nu își justifica prezența în zonă.

Poliţiştii de frontieră  au depistat 14 persoane de origine asiatică. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că grupul este format din 13 cetăţeni afgani și un pakistanez, dintre care opt minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, care nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că au plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.