Acasă Politic Ucraina: Dezbateri importante la Kiev

Ucraina: Dezbateri importante la Kiev

DISTRIBUIȚI
laszlo_borbely3

laszlo_borbely3146318 – 15092016 – În perioada 15 – 17 septembrie 2016, deputatul László Borbély, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaţilor participă la cea de-a 13-a Reuniune Anuală a Strategiei Europene Ialta (YES), care are loc la Kiev, în Ucraina.

În proiectul de program al conferinței sunt prevăzute dezbateri pe temele de actualitate europene – Terorism și radicalism, Brexit, refugiați, populism, Ucraina – un test important pentru Vest dar și pe teme de interes global, cum ar fi: alegerile din SUA, Rusia și Vestul – conflict, co-existență, cooperare; inegalitatea ca amenințare pentru coeziunea socială, viziunea globală: amenințări, inovații, economie.

Reuniunea de la Ialta este considerată a fi un forum deschis schimburilor de idei și puncte de vedere, permițându-le participanților să învețe din bunele practici internaționale. Organizația își propune să promoveze politici și soluții concrete și fiabile. Prin aceste Forumuri organizate anual, YES susține deschiderea Ucrainei spre restul lumii și sprijină aderarea acestei țări la Uniunea Europeană. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.