Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti 1.000 km Balkan Charity Challenge

1.000 km Balkan Charity Challenge

DISTRIBUIȚI


1-000-km-balkan-charity-challenge21.000 km din România spre Bulgaria și înapoi
147220 – 28102016  1.000 km Balkan Charity Challenge este un eveniment sportiv ajuns la a cincea ediție. Participanții vor alerga și pedala peste 1.000 km din România spre Bulgaria și înapoi.

Startul va avea loc în data de sâmbătă, 29 octombrie, la ora 7.30 din București, Bd. Expoziției 1F (vizavi de Romexpo), UniCredit Țiriac Bank HQ. Grupul va ajunge în Sofia la ora 16.30 în data de 1 noiembrie și se va întoarce spre București. Finish-ul va avea loc în data de 8 noiembrie în București la aceeași adresa.

Evenimentul este o importantă platformă de strângere de fonduri pentru  cauze sociale din ambele țări, promovând astfel un stil de viață sănătos și activ, grija pentru cei de lângă noi și mediul înconjurător.

Traseul este o adevărată aventură și presupune traversarea de două ori a Dunării și a munților Balcani, trecând prin locuri cu peisaje spectaculoase, cu urcare de la 0 până la 3.500 de metri altitudine. Astfel, prima parte a maratonului, de la Bucuresti la Sofia, va fi parcursă pe bicicletă, în patru zile, câte 160 de km în fiecare zi. La întoarcere, participanții vor parcurge traseul în alergare, timp de 7 zile, respectiv câte 60 de km pe zi.1-000-km-balkan-charity-challenge

Evenimentul își propune promovarea sportului, în mod special a celui de masă în natură, ca un mod de viață alternativ, sănătos și accesibil, dezvoltarea culturii implicării sociale și susținerea fundațiilor non-profit prin strângerea de fonduri pentru  cauze caritabile din România și Bulgaria și conectarea oamenilor din țările vecine.

Nu în ultimul rând este vorba despre inițierea unei tradiții pentru acest spațiu geografic, de a testa limitele corpului uman și ale minții, prin evenimente de anduranță.

”1000km Balkan Charity Challenge” are o componentă caritabilă importanta. A fost desemnat ca fiind unul dintre cele 10 cele mai importante proiecte sociale din România și a fost oferit ca și exemplu pentru impactul social avut de către Global Contact Initiative, Organizația Națiunilor Unite

Fiecare participant și voluntar strânge fonduri, angajându-se să strângă un minim de 150 de euro. Organizatorii fac un apel către companii și persoane private să doneze uneia dintre cauzele  caritabile. Se pot face donații foarte ușor și sigur pe pagina de web oficială a evenimentuluihttp://www.1000balkan.com. Evenimentul poate fi urmărit pe facebook la adresa 1000km Balkan Charity Challenge. Zilnic vor fi postate clipuri și fotografii de pe traseu și veți putea să îi încurajați postând mesaje de susținere.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.