Acasă Centru Brasov Brașov: Exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY-16

Brașov: Exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY-16

DISTRIBUIȚI

exercitiul-scorpions-fury-16 147131 – 25102016 Aproximativ 1300 de militari din Canada, Germania, Republica Moldova și România participă, în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie, la exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY-16, care se va desfăşura la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu. Ceremonia de deschidere a exercițiului va avea loc miercuri, 26 octombrie, de la ora 9.00.

La exercițiul planificat de comandamentul Diviziei Multinațional de Sud-Est,   Forțele Terestre Române participă cu aproximativ 1000 de militari din Brigada 2 Infanterie ”Rovine”.

SCORPIONS FURY – 16 se desfăşoară în trei etape constând în exerciţii de comandament, de simulare reală în teren şi cu trageri de luptă cu toate categoriile de armament, având ca scop antrenarea comandamentului și subunităților de brigadă în planificarea și executarea unor operații tactice complexe, folosind procedurile standard de operare NATO, în cooperare cu parteneri din Alianța Nord-Atlantică și  PfP.PROMPT MEDIA

foto:ziuanews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.