Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Alin Adrian Petrache este noul director general al CSM Bucuresti

București: Alin Adrian Petrache este noul director general al CSM Bucuresti

DISTRIBUIȚI

Alin Petrache146852 – 12102016 – Alin Adrian Petrache a fost numit in functia de director general interimar al CSM Bucuresti.

Aceasta numire vine in urma expirarii perioadei de detasare a lui Bogdan Vasiliu, fost director general cu delegatie al CSM, de la Asociatia Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat  ca antrenor de handbal, la conducerea CMS Bucuresti. Domnul Vasiliu a fost director general al CMS, cu delegatie, in perioada 15 decembrie 2015- 10 octombrie 2016.

”Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club in cea mai importanta institutie sportiva a tarii. De asemenea, imi doresc sa promovam sportul in randul bucurestenilor si sa reinviem forta sportiva a Capitalei. Clubul are performante la mai multe sectii sportive dar imi doresc sa aduc performante la toate sporturile”, a spus Petrache.

Alin Petrache a fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 2009 si 2014 si presedinte al Comitetului Olimpic si Spotiv Roman in perioada 2014-2016. El a fost capitan al nationalei de rugby si a evoluat pentru cluburi din Romania, Franta si Anglia. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.