Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Au inceput presiunile fata de transportatorii care au protestat fata de...

București: Au inceput presiunile fata de transportatorii care au protestat fata de situatia RCA

DISTRIBUIȚI

146645 – 03102016 –  La două saptamani dupa ultimul protest organizat de transportatori in Piata Victoriei si in alte 22 de orase din tara, Politia Rutiera a inceput ”atacurile” la companiile de transport care au manifestat impotriva cresterii aberante a tarifelor politelor RCA. Dupa modelul deja consacrat, firmele de transport ale caror vehicule au fost filmate si fotografiate in timpul protestelor, primesc solicitari din partea Politiei Rutiere, pentru a furniza datele soferilor ce se aflau la volan in timpul manifestarilor de la jumatatea lunii Septembrie, sub amenintarea unor amenzi uriase.

Federatia Operatorilor Romani de Transport califica aceste actiuni ca fiind abuzuri  menite sa intimideze transportatorii si sa determine sa renunte la orice forma de protest si solicita in mod public Ministerului de Interne sa stopeze toate intimidarile si presiunea fata de cei care au dispus de un drept constitutional.

În tari cu democratie mult mai consolidata, transportatorii sau alte bresle organizeaza manifestatii publice care duc la blocaje pe perioade lungi de timp fara a suporta consecinte nefiresti si abuzuri institutionale.

FORT isi rezerva dreptul de a muta protestele in fata sediului MAI in cazul in care abuzurile continua. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.