Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cioloș, propunerea PNL pentru viitorul premier

București: Cioloș, propunerea PNL pentru viitorul premier

DISTRIBUIȚI

Dacian Ciolos2147083 – 24102016  Biroul Politic Naţional al PNL validează luni propunerea ca Dacian Cioloş să fie premierul din partea liberalilor în cazul în care aceștia vor câștiga alegerile. Președintele Alina Gorghiu, după întâlnirea de la Palatul Victoria cu prim-ministrul, a precizat că Dacian Cioloș şi-a dat acordul pentru acest lucru. Gorghiu a afirmat că solicitarea partidului este de desemnare a candidatului de prim-ministru din partea PNL.

”Dacian Cioloş va fi propunerea pe care o voi face astăzi colegilor mei, care îşi vor exercita votul”, a afirmat Alina Gorghiu, precizând că în Consiliul Naţional va fi formalizată această decizie a Biroului Politic. Gorghiu a menţionat că nu făcea această propunere fără acordul lui Cioloș.

Alina Gorghiu a precizat că Dacian Cioloş nu se va înscrie în niciun partid politic. ”Domnia sa a ales să rămână acea persoană care îşi respectă angajamentele până la finalizarea mandatului, lucru care nu ne încurcă, mai e puţin până îşi termină mandatul”, a spus preşedintele PNL. Gorghiu a mai spus că statutul PNL nu împiedică desemnarea pentru funcţia de premier a unei persoane din afara partidului. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.