Acasă Uncategorized București: Medic de la Foișor, sub control judiciar pentru luare de mită

București: Medic de la Foișor, sub control judiciar pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

medic-spaga146683 – 04102016 –  La 3 octombrie, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Dan Noveanu, medic în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie Foişor, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Probele administrate până în prezent în cauză au reliefat faptul că, în ziua de 28 septembrie 2016, cu ocazia efectuării unui consult de specialitate, inculpatul i-ar fi solicitat unui pacient suma de 1.000 de lei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale la mâna dreaptă, iar la data de 3 octombrie 2016 ar fi primit o parte din suma solicitată iniţial, respectiv 500 de lei.

În cauză s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpat, pe o perioadă de 30 de zile, printre obligaţiile impuse inculpatului fiind şi aceea de a nu exercita profesia în exercitarea căreia ar fi săvârşit fapta. Dosarul a fost constituit ca urmare a unui apel telefonic. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.A. Bucureşti – Ilfov. –  PROMPT MEDIA

foto:viata-libera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.