Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Oana Mizil, condamnată

București: Oana Mizil, condamnată

DISTRIBUIȚI

Oana Niculescu Mizil147087 – 24102016  Oana Niculescu Mizil, iubita fostului primar Marian Vanghelie, a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare de judecătorii de la ÎCCJ.

În octombrie 2014, Mizil, fost deputat PSD, fususe condamnată de ÎCCJ la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzată de conflict de interese, pentru că şi-a angajat mama la biroul său parlamentar.

Așadar, ÎCCJ ”Admite apelul formulat de apelanta inculpată NICULESCU MIZIL ŞTEFĂNESCU OANA împotriva sentinţei penale nr. 888 din 06 octombrie 2014, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală în dosarul nr. 4788/1/2013. Desfiinâează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: Reduce pedeapsa stabilită inculpatei Niculescu Mizil Ștefănescu Oana pentru infracţiunea prevăzută de art. 253/1 Cod penal anterior, cu aplicarea art.5 Cod penal, de la 3 ani închisoare la 1 an închisoare. Înlătură dispoziţiile art. 86/1 şi următoarele din Codul penal anterior, cu toate consecinţele. Înlătură pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 64 lit.a) teza a II – a, lit. b) şi lit.c) Cod penal anterior. În baza art.81, 82 Cod penal anterior cu aplicarea art.5 Cod penal, suspendă condiţionat executarea pedepsei principale pe un termen de încercare de 3 ani stabilit conform dispoziţiilor art. 82 Cod penal anterior. În baza art.71 alin.5 Cod penal anterior, pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepsei accesorii. Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 83 din Codul penal anterior privind cazurile de revocare a suspendării condiţionate a executării pedepsei. Men?ine celelalte dispozi?ii ale sentin?ei penale apelate care nu contravin prezentei decizii. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 24 octombrie 2016”.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.