Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Oficial: Acţiunea pentru Parlament Curat 2016, un grup de iniţiativă al...

București: Oficial: Acţiunea pentru Parlament Curat 2016, un grup de iniţiativă al membrilor ALDE

DISTRIBUIȚI

alde146930 – 14102016 – Curentul anticorupţie din cadrul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) capătă tot mai multă susţinere ca urmare a celor două propuneri reformatoare ale co-președintelui executiv, senatorul Vasile Nistor. Ideea adoptării de către partid a unui set de criterii de integritate pentru toți candidații la viitoarele alegeri, precum și solicitarea organizării unui congres extraordinar au fost primite cu mult entuziasm de către filialele din țară. Ca urmare a discursului susținut de senatorul Vasile Nistor de la tribuna Senatului, prin care a cerut ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să demisioneze din funcție pentru că este trimis în judecată de procurorii DNA, tot mai mulți lideri din teritoriu ai partidului s-au solidarizat cu demersul acestuia și au protestat față de actuala conducere ALDE. Solicitările privind adoptarea unor criterii de integritate împotriva penalilor din partid și organizării unui congres extraordinar au fost promovate de lideri din mai multe filiale județene în ultimele două săptămâni.

Iată motivele pentru care, în urma valului de susținere venit din țară, s-a decis constituirea unui gup de inițiativă în interiorul ALDE, intitulat Acțiunea pentru Parlament Curat 2016, bazat pe principiile de integritate enunţate de co-preşedintele executiv ALDE Vasile Nistor.

Grupul este deschis tuturor membrilor, simpatizanţilor, dar şi reprezentanţilor societăţii civile care doresc să se alăture demersului nostru de a îndepărta din viaţa politică persoanele ale căror nume se leagă de dosare penale de corupţie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.