Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Viceprimărița de Cluj Napoca, în concediu fără plată

Cluj: Viceprimărița de Cluj Napoca, în concediu fără plată

DISTRIBUIȚI

horvath-anna-viceprimarul146898 – 13102016 –  Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Anna Horvath, aflat sub control judiciar pentru trafic de influență, a anunțat, pe contul său de socializare, că urmează să intre în concediu fără plată până la încheierea cercetărilor, fiind incorect să fie remunerat dacă nu poate presta munca la primărie.

”Am toată încrederea că autoritățile abilitate ale statului sunt și vor fi în căutarea adevărului. Pentru cele 60 de zile de investigații îmi voi depune cererea de concediu fără plată. Consider că ar fi incorect să obții remunerație în condițiile în care nu poți presta munca la care te-ai angajat. Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, m-au asigurat de încrederea lor! Trebuie să ne continuăm drumul pe care am pornit, trebuie să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am asumat: reprezentarea corectă și apărarea fermă a drepturilor și a intereselor comunității, ale oamenilor care au nevoie de noi! (…) Doar adevărul este soluția și voi lupta întotdeauna spunând lucrurilor pe nume, direct și făra teamă, pentru că pe teamă și pe jumătăți de adevăr nu vom putea construi un viitor sigur și stabil”, a menționat Horvath Anna.

Potrivit acesteia, responsabilitatea funcției de demnitate publică a fost mereu pentru ea ”o vocație”, iar îndatoririle de viceprimar au însemnat preocuparea sa ”permanentă” pentru soluționarea legală a problemelor oamenilor.

Procurorii DNA au dispus, pe 11 octombrie, luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile față de Anna Horvath, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Printre obligațiile impuse se află și aceea să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, respectiv activitatea de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.