Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Viceprimarul de Cluj-Napoca, în vizorul DNA

Cluj: Viceprimarul de Cluj-Napoca, în vizorul DNA

DISTRIBUIȚI

horvath-anna-viceprimarul146791 – 10102016 –  Procurorii DNA au făcut luni două percheziţii la Primăria Cluj-Napoca, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2014 – 2016. Percheziţiile de la Primăria Cluj-Napoca îl vizează pe viceprimarul Horvath Anna, potrivit unor surse judiciare.

City-managerul Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru a declarat că procurorii DNA nu l-au înștiințat care este scopul perchezițiilor, dar surse judiciare au declarat pentru Agerpres că aceștia sunt interesați de fapte care au legătură și cu activitatea viceprimarului Horvath Anna. ”Procurorii au fost de dimineață, au spus că execută niște controale la nivelul primăriei. (…) Fiind singur în instituție, mi-au spus că intră în instituție și că au desfășurat o acțiune. Așteptăm comunicatul oficial”, a spus Gheorghe Șurubaru.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat pentru Agerpres că nu există vreo cerere de la DNA. ”Noi nu avem nici o hârtie înregistrată de la DNA. De obicei, când se întâmplau lucruri de acest fel, primeam o cerere de punere la dispoziție a unor documente, din care ne puteam da seama despre ce e vorba. Acum nu avem această cerere”, a spus Oana Buzatu.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac luni percheziții în nouă locuri din municipiul Cluj-Napoca, din care două situate în incinta aceleiași instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014-2016. ”Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 – 2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție. În cursul dimineții de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în nouă locații situate în municipiul Cluj-Napoca, dintre care două locații situate în incinta aceleiași instituții publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice”, se arată într-un comunicat al DNA. –  PROMPT MEDIA

foto:ziardecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.