Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Academica Clinceni, anchetată pentru trucare de meciuri

Ilfov: Academica Clinceni, anchetată pentru trucare de meciuri

DISTRIBUIȚI

academica-clinceni146879 – 12102016 –  Formația ilfoveană Academica Clinceni este anchetată pentru trucare de meciuri, în urma unui denunţ al portarului Andrei Marinescu la adresa vicepreşedintelui Alex Dragomir, scrie gsp.ro.

Un nou caz în care un club din România este acuzat că ar fi implicat în jocuri de culise pentru mafia pariurilor se află pe masa Comisiei de Disciplină a FRF. Este vorba despre Academica Clinceni, echipă aflată acum pe locul 11 în Liga a 2-a.

Fost portar al ilfovenilor, Andrei Marinescu, a făcut un denunţ la Comisia de Integritate FRF, în care susţine că înaintea unei partide din returul sezonului trecut, vicepreşedintele clubului, Alex Dragomir, i-ar fi propus, într-o discuţie privată, să nu-şi apere corect şansele.

“Jucătorul a recunoscut că vicepreşedintele i-a cerut să nu iasă pe centrări, să nu apere penaltyuri, să o lase mai moale, că se vor paria mulţi bani pe un meci cu multe goluri”, susţin surse federale.

Marinescu a fost audiat marți la Comisia de Disciplină, unde şi-a menţinut declaraţia. În următoarele săptămâni vor mai fi chemaţi la FRF conducători şi alţi fotbalişti ai celor de la Academica. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.