Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Încă patru hoți prinși de polițiștii ilfoveni

Ilfov: Încă patru hoți prinși de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

retinuti146937 – 14102016 – Polițiștii din Buftea au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. La 11 octombrie a.c., individul a furat două boxe audio dintr-un autoturism parcat pe Bulevardul Muncii, din orașul Buftea. Bunurile au fost recuperate de polițiști și predate părții vătămate. Pe numele celui în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal.

Polițiștii din Măgurele au identificat doi bărbați, de 30 și 50 de ani, bănuiți că la data de 1 iulie a.c., ar fi sustras mai multe plăci de beton din gardul împrejmuitor al unei societăți comerciale, din comuna Copăceni. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Polițiștii din Dobroești cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, o femeie, de 51 de ani, din București. Aceasta, în perioada 1 august a.c.,- 13 octombrie a.c., în timp ce ajuta la activitățile gospodărești într-un imobil din comuna Dobroești, ar fi sustras mai multe bunuri (ex: îmbrăcăminte, bijuterii), în valoare de 3.500 de euro.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.