Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Prahova: Ghiță a venit degeaba ”însoțit” de bufnițe la DNA

Prahova: Ghiță a venit degeaba ”însoțit” de bufnițe la DNA

DISTRIBUIȚI

Sebastian Ghiță 146837 – 11102016 –  Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au extins urmărirea penală faţă de Sebastian Ghiţă în dosarul în care este cercetat şi Victor Ponta, noua infracţiune de care este acuzat parlamentarul fiind folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii.

Deputatul Sebastian Ghita a venit marti la DNA Ploiesti pentru audieri cu doua statuete de bufnite pe care sustine ca le-a primit de la Laura Codruta Kovesi, aluzie la acuzatia sa ca sefa DNA i-ar fi scris de pe un email secret cu adresa cucuveauamov@gmail.com.

Ghita le-a spus ziaristilor din Ploiesti ca ar fi primit cele doua statuete ”in semn de prietenie” de la Kovesi si ca vrea sa i le dea procurorului Mircea Negulescu, pentru ca acesta sa i le returneze lui Kovesi. Ghita a spus ca a primit de la Kovesi cele doua bufnite cand aceasta l-ar fi vizitat acasa.

Reamintim ca DNA il acuza pe Sebastian Ghita de spalare de bani in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania in 2012. Alaturi de el este urmarit penal si fostul premier, Victor Ponta.

În afară de Ghita au mai fost audiati marti la DNA in dosarul Tony Blair si alti doi apropiati ai deputatului: Ionut Alexandru Iordachescu si Sorin Chirila.

La ieșirea de la DNA, Ghiță a afirmat că procurorii i-au refuzat bufnițele, motivând că nu au legături directe cu Laura Codruța Kovesi. ”Suntem la pasul 2 după dosarul domnului Blaga în acțiunea DNA împotriva clasei politice. Nu știm cum să băgăm USR în Parlament. Vor urma Ponta, Băsescu și ni se va livra o nouă clasă politică care va face ce au făcut tehnocrații anul acesta. Vom privatiza spitalele etc. Am informații destul de solide care mă fac să cred ca domnilor Ponta, Tăriceanu și Traian Băsescu li se vor face dosare. Pentru că n-am putut să-i punem pe USR în Parlament. Aceasta a fost extinderea urmăririi penale. Nu au luat bufnițele pentru că au zis că nu e treaba lor. A fost un gest cu care am vrut să spun ceva. Hai să aflăm dacă doamna Kovesi a plagiat. Erau așa viteji să-l fugărească pe domnul Ponta să-i dea cu plagiatul în cap. Nu mai sunt așa viteji când se întâlnesc cu plagiatul doamnei Kovesi”, a spus deputatul, citat de stiripesurse.ro. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.